Jurgen Geelen

Over mijzelf

“Jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk databases en apps voor het mkb en multinationals in Microsoft Access en Microsoft Power Apps voor desktop en mobiele apparaten.“

Via bovenstaande geef ik in één zin aan wat mijn specialiteit is wat ik al jarenlang doe.

Naast het bouwen van maatwerk databases hou ik me ook bezig met het bouwen van software voor aansturen en monitoren van machines in de industrie.

Sinds maart 2020 ben ik voor mezelf begonnen. Mijn grootste drijfveren om voor mezelf te beginnen is om het directe contact met de opdrachtgever en om ook af toe met opdrachten bezig te kunnen zijn die buiten het pad van mijn specialisme vallen.

Als werknemer had ik altijd al de vrijheid om opdrachten zo goed als zelfstandig uit te mogen voeren met de opdrachtgever en de verantwoording om binnen het urenbudget te blijven.

Door als freelancer te werken kan ik de verantwoordelijkheid voor een goede afloop van een opdracht nu zelf dragen. Ik hou ervan om voor een opdracht door het vuur te gaan.

Een blijde opdrachtgever maakt mij ook blij.

Heeft u ook behoefte aan maatwerk en zoekt u een specialist met schappelijke tarieven neem dan vrijblijvend contact met me op.